Články

Barvy na dřevo - Tikkurila

29.10.2020

Hledáte perfektní barvu na dřevo? Pak jste ji právě našli. Barvy na dřevo od finské společnosti Tikkurila, které se vyznačují především svou dlouhou životností a stálobarevností, jsou naprostou špičkou ve své oblasti.

Tikkurila

25.6.2020

Tikkurila je nordická společnost pro lakování, jejíž výrobky jsou vyráběny z pečlivě zvolených surovin, které splňují nejvyšší standardy kvality. Naší vizí je vytvářet povrchy, které změní.

Pro naše zákazníky chystáme nový e-shop pro barvy

28.4.2020

Koncem jara se naši zákazníci mohou těšit na nový internetový obchod. Doposud jste nás znali jako dodavatele průmyslových hmot značky Tikkurila převážně pro firmy a živnostníky. Od tohoto kroku si slibujeme zlepšení povědomí o nás jako dodavali, této značky u nás a zvýšení prodejnosti dekorativních barev nejvyšší kvality, které právě díky kvalitě a jednoduchosti aplikace využije kdejaký kutil.

Chemické čištění energetických zařízení

3.2.2020

Aerosolové chemické čištění energetických zařízení touto metodou se týká všech podniků, ve kterých se vyskytují elektrická zařízení a kterým záleží na tom, aby jejich provoz nebyl narušen či úplně zastaven nežádoucími okolnostmi a aby nedocházelo ke zbytečnému navyšování nákladů na údržbu z důvodů havárií.

Barvy Tikkurila

13.1.2020

Tikkurila je finská společnost vyrábějící barvy na kov, barvy na dřevo a další nátěrové hmoty. Naše firma VERMAX s.r.o. značku Tikkurila obchodně zastupuje. Dále nabízíme sortiment barev od firmy HEMPEL a REMBRANDTIN.

1