Tikkurila

25.6.2020

Tikkurila je nordická společnost pro lakování, jejíž výrobky jsou vyráběny z pečlivě zvolených surovin, které splňují nejvyšší standardy kvality. Naší vizí je vytvářet povrchy, které změní.

Tikkurila - vyhrazená komunita profesionálů

Kromě toho, že jsme malířskou společností, jsme komunitou talentovaných profesionálů - kvalifikovaných jednotlivců z drsných podmínek, vybaveni porozuměním estetice a spřízněností k udržitelnosti. Sdílíme stejné hodnoty a radost z budování živé budoucnosti prostřednictvím povrchů, které měníme. A barvy Tikkurila jsou toho jasným důkazem.

Skandinávská kvalita od začátku do konce od roku 1862

S odborností, která trvá desetiletí, vyvíjíme prémiové produkty a služby, které našim zákazníkům poskytují kvalitu, která obstojí v testu časem a počasí. Přijímáme naše vedoucí značky na trhu a záleží nám na inovacích, které mají kořeny v tradici, ale dívají se daleko do budoucnosti.

Udržitelná nordicita barev Tikkurila

Vytváříme povrchy, které dělají rozdíl. Naše výrobky Tikkurila vytváříme pro povrchovou úpravu a náročné povětrnostní podmínky. Neustále vytváříme nová řešení, která jsou bezpečná pro lidi a naše životní prostředí. Chceme být v popředí odpovědného podnikání a podílet se na podpoře čistšího prostředí a pestřejší planety.

Chci do e-shopu 

Tikkurila v kostce

  • Byla založena v roce 1862
  • Kolem 2 600 odborníků
  • 8 výrobních zařízení v 6 zemích
  • Výrobky dostupné ve více než 40 zemích
  • Největší trhy: Rusko, Finsko, Švédsko, Polsko a pobaltské země
  • Příjmy v roce 2019: 564 milionů EUR
  • Upravený provozní zisk 2019: 46 milionů EUR
  • Zařazeno na Nasdaq Helsinky

Postavení společnosti Tikkurila na trhu

  • # 1 ve Finsku, Švédsku, Rusku a pobaltských zemích *
  • # 4 v Polsku 
  • # 7 v Evropě 
  • # 25 ve světě 


Tikkurila, to jsou produkty a služby pro spotřebitele a profesionály

Tikkurila nabízí širokou škálu dekorativních barev pro spotřebitele a profesionály na ochranu povrchu a dekorace. Nabídka produktů zahrnuje mimo jiné interiérové ​​barvy, laky a efektní výrobky, výrobky pro exteriér na dřevo, zdivo a kovové povrchy, jakož i služby související s malbou. Kromě toho Tikkurila vyrábí barvy a nátěry pro kovový a dřevařský průmysl. Podnik Tikkurila zdůrazňuje silnou značku, která je vytvářena prostřednictvím vysoce kvalitního a dlouhodobého vývoje produktů a značným marketingovým investicím. Mezi značky Tikkurila patří mimo jiné Tikkurila, Beckers, Alcro, Teks a Vivacolor. Kromě silných značek patří mezi důležité faktory v naší činnosti funkční a rozsáhlá distribuční síť, rozmanité služby a efektivní dodavatelský řetězec.

Konečnými uživateli produktů a služeb Tikkurila jsou zákazníci a profesionálové. Spotřebitelé (hlavně tzv. kutilství, do-it-yourself, zákazníci) a profesionálové (dodavatelé, projektanti, stavební společnosti, vývojáři, vlivní výrobci, průmysloví zákazníci) jsou primárně obsluhováni prostřednictvím různých železářských obchodů nebo menších prodejen barev. Průmysloví zákazníci jsou obsluhováni buď přímo, nebo prostřednictvím maloobchodní sítě Tikkurila Industrial Paint Service.

Více o barvách Tikkurila 

Dekorativní barvy Tikkurila

Tikkurila prodává dekorativní barvy primárně do prodejen pro domácí kutily, řetězců prodejen barev a nezávislým maloobchodníkům s barvami, kteří znovu prodávají výrobky Tikkurila spotřebitelům. Ve Skandinávii má Tikkurila také vlastní obchody s barvami. Průmyslové nátěry Tikkurila se prodávají buď přímo zákazníkům, nebo prostřednictvím maloobchodní sítě Tikkurila Industrial Paint Service. Značku Tikkurila Industrial Paint Service smějí používat pouze autorizovaní prodejci průmyslových nátěrů.

Máte dotazy?

Rádi vám poradíme. Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Zdroj: https://www.tikkurilagroup.com/about-us